ACTIVITATS DE PRIMAVERA

 

FESTA DELS OCELLS

Sortida amb el tren de la Pobla, als boscos de la Tolla (estaciķ de Vilanova de la Sal), penjarem caixes nius, escoltarem i observarem els ocells del bosc.

Sortida  a l'embassament de Sant Llorenį de Montgai, escoltarem i observarem els ocells aquātics

Activitat adequada pels cicles de primāria. Cicle superior es construeixen la caixa niu.

FLORS DE PRIMAVERA

Sortida d'un dia, es poden triar diversos espais. Es treballa la observaciķ de les flors, el cromatisme i les olors. Activitat adequada per a cicles Infantil i inicial.

PAISATGES VERDS

Sortida d'un dia. Treball de lectura de paisatge a partir dels diferents tons dels colors. Adequada per a cicles de primāria i per a primer cicle d'ESO. Es pot realitzar en diferents espais.

NATURA VIVA

Sortida d'un o més dies on es treballa la natura globalment, partint de l'observaciķ directa de les plantes, els animals i els seus rastres, el sōl i els fenōmens climātics produīts mentre dura l'activitat.

Activitat adequada per a cicles de primāria i primer cicle d'ESO. es treballa amb dossier pedagōgic i es pot realitzar en diferents espais.

SONS, OLORS, TEXTURES, COLORS I SABORS

Sortida d'un dia que es pot realitzar en diferents espais on es treballen els cinc sentits partint de la natura com a objecte principal. Adequada per a cicle infantil, inicial i mitjā.

TORNAR AL MENÚ