ESTADES EN CASES DE COLÒNIES

 

    

 

Estades d'1a 5 dies en qualsevol dels allotjaments oferts o bé a altres que us puguin interessar. Amb servei de monitoratge integral, activitats culturals, medioambientals i de lleure, programes realitzats a mesura.

Els convenis realitzats amb diferents infrastructures de lleure ens permet proposar-vos  una oferta amplia i variada:

Alta muntanya, zones humides, ecosistemes mediterranis, muntanya mitjana, cursos fluvials...

Les diferents situacions geogràfiques conformen unes característiques molt especials a cada lloc amb tot un seguit d'activitats peculiars. Programa pedagògic especial en cadascuna de les cases o instal·lacions.

Tallers de Natura, Culturals, Medioambientals, Etnología, Apicultura, Art, Tècniques de muntanya, Lleure...

La nostra associació posa al vostre servei l’àrea de casals de vacances i colònies.

Els nostres equips es traslladaran als vostres centres o sales polivalents de la vostra població, amb el material i el personal necessari per poder dur a terme unes estades de qualitat.

Les activitats son escollides prèviament pel vostre equip conjuntament amb els nostres monitors per tal d’adaptar el programa d’activitats a les vostres necessitats i a les característiques dels vostres alumnes i de la vostra població.

Tenim plena disponibilitat per a poder-los realitzar tant en les vacances de Nadal, setmana de febrer-març, Setmana Santa o per les vacances d’estiu.

Disposem de diverses cases de colònies per poder realitzar-hi estades des d’un a 10 dies en qualsevol època de l’any.

Pressupostos, programa i horaris a la vostra mida amb  la possibilitat de fer-los sols durant els matins i/o matins i tardes i de fer-vos servei de menjador.

 

TORNAR AL MENÚ