L'ASSOCIACIÓ

QUI SOM?

Un grup de voluntaris/es, professionals i especialistes de diferents àmbits ( Lleure, educació, espectacle, turisme, estudiants/es...) que compartim uns objectius: la conservació del patrimoni tan natural, cultural, etnològic o paisatgístic i   l'educació i  formació de les persones en el temps de lleure tenint com a base el creixement personal, el respecte, la solidaritat i l'ètica conservacionista.

QUE FEM?

Custodia de finques i d'elements singulars amb interès cultural o paisatgístic. Estades en cases de colònies, albergs, terrenys d'acampada, càmpings, hotels...  Sortides pedagògiques, culturals, turístiques, de lleure, medioambientals... Tallers a les aules, llocs d'estades, institucions... Muntatge d'exposicions itinerants i fixes... Organització de festes a l'escola, barri, població o qualsevol altre lloc adient... Programació i realització de viatges, torns de colònies, camps de treball, rutes... Preparació de cursos, crèdits de síntesi i variables...

PER A QUI TREBALLEM?

Les nostres activitats estan dirigides a tots els públics, incidint principalment en la població escolar, colles d'amics, grups organitzats, famílies, institucions i empreses. Cadascuna es preparada a nivell personal tot depenent de la composició i les circumstancies del grup a qui va dirigida. 

ON TREBALLEM?

A les aules dels centres educatius, als allotjaments oferts, a la natura, a les poblacions, a les comarques i comunitats veïnes... a qualsevol lloc que us pugui interessar i on existeixi un recurs prou adequat.

 

TORNAR AL MENÚ