PRODUCTES ASCALFÓ  "EL SALÍ"

SAL ECOLÒGICA DE MUNTANYA - SAL DE DEU NATURAL

L'ASSOCIACIÓ us ofereix els productes que elabora a partir de la sal recollida a les seves salines a Vilanova de la Sal.

Aquets productes, els podeu adquirir en les visites a les salines, en el bar social de la població, en agrobotigues de la comarca i en  les diferents fires, arreu de Catalunya, en les que Ascalfò fa promoció dels seus productes.

 

 

Els beneficis de la venda d'aquests productes es destina a la recuperació i restauració de les salines de Vilanova de la Sal  i els seus entorns.

                           

Estat ruïnós e la cabana del pou i la sínia, propera obra de restauració prevista per Ascalfó.       Sínia de fusta d'estil romà, enginy únic en la península Ibèrica.

PRODUCTES D'ASCALFÒ: 

Sals de cuina:            Sal fina, Sal grossa, flor de Sal, Sal amb herbes i bolets

Sals de bany:              anti-estrés, relaxants  i  regeneradores 

Altres productes:        "Cistella" 3 pots, "Tu&Jo" 2 pots, "Tastets" 4 pots, Estrella de la sort i la salut, 40D

                                                                                                                   

 

TORNAR AL MENÚ

 

 

SALS DE BANY

 

La sal de Vilanova de la Sal, és una sal fòssil extreta de font natural, que la muntanya ha guardat durant milions d'anys, en aquest període s'ha anat enriquint dels minerals que composen l'argila que la conté, antics llims d'un mar més antic que els dinosaures. Ara la pluja desfà la sal i nosaltres la recuperem gràcies al sol que al evaporar l'aigua ens deixa el preuat mineral, el treball és totalment artesà i es fa tal i com ho feien ja els romans, els àrabs o els saliners a l'època feudal.

 

Regeneradores - anti-estrés, exfoliant - relaxants - equilibrant - antisèptiques

 

 

Sals de bany terapèutiques totalment naturals. La sal de les salines de Vilanova de la sal és rica en minerals (sodi, clor, calci, ferro, coure, zinc, magnesi, manganès, brom..) que juntament amb els olis essencials totalment naturals afegit a la sal ( encens, mirra, violeta, petitgrain, heliotropi, flor de taronger, lavanda, til·ler i marduix) ens proporcionen un bany molt relaxant i una millora tant física com emocional amb una gran exfoliació en la pell. Es presenten en pots PET de 1/2 kg. aconsellat per a 2 banys

 

 

TORNAR ALS PRODUCTES

 

 

 

 

SALS DE CUINA

  

Taulells de la parada a les fires de promoció

La sal de Vilanova de la Sal, per la seva composició mineralògica: (44% Sodi, 53% Clor, i el 3% restant calci, magnesi, manganès, ferro, coure, zinc i brom), fa que sigui una de les sals de més qualitat i més saludables que podem trobar al mercat.

FLOR DE SAL

Flor de sal a l'era d'evaporació. Cristalls de sal precipitats al fons

La Flor de Sal és la nata de la sal, quan tot just comença a precipitar, es formen unes escates que suren per damunt de l'aigua, aquestes es recullen a ma i amb molt de compte. És la coneguda sal amb escates, molt apreciada pels grans cuiners, es presenta en pots de vidre i s'ha de consumir sempre en cru, esmicolant-la sobre l'aliment.

SAL GROSSA

És una sal seleccionada pel seu grà que va entre 4 i 2 mm, i es pot utilitzar en la cuina convencional o en plats especials que requereixin una sal de gra gros. Es presenta en pots de PET de 480 g, en bossa de plàstic de 1,4 kg i en sacs de cotó de 10 kg

SAL FINA

És la sal de les salines, que un cop triturada queda en pols, i s'empra  en la cuina convencional. Es presenta en pots de PET de 1/2 kg, en bossa de plàstic de 1,5 kg i en sacs de cotó de 12 kg

SAL AMB HERBES

Els nostres condiments preferits, sal de les salines, la sal menuda (entre 0,5 i 2mm amb el cristall sencer, sense triturar) barrejada amb la proporció exacta amb herbes el país produïdes per nosaltres mateixos al hort, s'utilitza solsament la fulla de la planta, rebutjant les tiges i les parts dures. Es presenta en pots de vidre.

SAL AMB BOLETS

La darrera novetat de la nostra oferta, sal de les salines, la sal menuda (entre 0,5 i 2mm amb el cristall sencer, sense triturar) barrejada amb la proporció exacta amb pols de bolet.  Es presenta en pots de vidre.

 

TORNAR ALS PRODUCTES

 

ALTRES PROUCTES

CISTELLA DE TRES POTS

 

Cistella de jute amb nanses de fusta, porta dos potets de sal amb herbes i un de sal grossa, ideal per regals.

TU&JO DE DOS POTS

Capseta de plàstic rígid transparent, amb un pot de sal menuda amb herbes o bolets i un pot amb flor de sal, un regal perfecte per a tu o per algú molt especial.

TASTETS DE QUATRE SABORS

 

Capseta de plàstic rigit transparent, amb 4 potets petits de sal amb gustos diferents. Ideal per regals d'empresa, familiars i per amics.

ESTRELLA DE LA SORT I LA SALUD

Estrella de cinc puntes, de fusta natural, artesanal amb cristalls de sal, que netejarà casa teva d'energies negatives

TORNAR ALS PRODUCTES

 

                       

        Antiga tapa de pots de sal dels anys 50                            Anagrama recuperat per l' Emili de cal Simonet

TORNAR ALS PRODUCTES

TORNAR AL MENÚ